top of page

PRODUKTER

Hjertestarter med skab og førstehjælpskursus

Hjertebox Pro+

Ipad med 247 pakke.jpg

BESKRIVELSE - HJERTESTARTER

Hjerteboxens hjertestarter iPAD SP1 er den seneste i rækken af intelligente hjertestartere fra en af verdens førende producenter af mobile hjertestartere. Denne hjertestarter er designet til at kunne blive brugt med et minimum af uddannelse. En iPAD SP1 hjertestarter er velegnet til brug næsten overalt, der hvor større mængde folk samles, uanset om det er på arbejdspladsen, et indkøbscenter, et hotel eller på fodboldbanen, en iPAD SP1 hjertestarter gør det at redde en persons liv nemmere end nogensinde. Ved hjælp af to knapper betjenes hjertestarteren og guider via mundtlig instruktion brugeren trinvist gennem førstehjælpen.

ROTAID 24/7 Hjertestarterskab - Avanceret Overvågning og Sikker Opbevaring

ROTAID 24/7 hjertestarterskabet er udstyret med den nyeste teknologi inden for hjertestarterovervågning og sikrer dig konstant beskyttelse. Med 24/7 overvågning kan du være tryg ved, at din hjertestarter er sikker og klar til brug. Skabet sender dig straks besked via SMS og e-mail, hvis hjertestarteren fjernes eller tages ud. Du vil også modtage advarsler i tilfælde af fejl eller behov for service.

Innovativt design med tilpasningsmuligheder

Det innovative ROTAID 24/7 hjertestarterskab er let genkendeligt og fås i en gennemsigtig grøn farve, der kan tilpasses med LED-lys i flere forskellige farver. Skabet er designet til at give optimal sikkerhed og opbevaring af din hjertestarter, hvilket reducerer behovet for fysisk kontrol.

​Leje pr. måned kr. 448,00 ex. moms.

Indeholder:

  • Hjertestarter IPAD SP1

  • ROTAID 24/7 overvågningsskab i 5 år

  • Hjertestarter taske 

  • Førstehjælpskit

  • AED skilt

  • Basis Serviceaftale i 5 år

Bestil opsætning af autoriseret elektriker fra kr. 2500 ex moms for en standard opsætning med 10 meter kabel til nærmeste tilslutningspunkt. 

Det forudsættes ved leje, at der tegnes en hjertestarterforsikring: 

Engangsbetaling kr 1.400.

Bestil forsikring her.

OPSTARTSGEBYR:  1.996,- ex moms

Aftalen er bindende i min. 5 år.

Betal:  Månedsvis - Kvartalsvis - Årligt forud

Forbehold for godkendt kreditvurdering.

Evt depositum kan påregnes ved mangel på CVR-Nr.

HJERTESTARTEREN HJÆLPER DIG - TALER DANSK

En iPAD SP1 hjertestarter er beregnet til at behandle ventrikelflimmer, og pulsløs ventrikulær takykardi. Disse to hjerte tilstande er de to mest almindelige årsager til en person oplever et pludseligt hjertestop. I sådan et tilfælde holder hjertet pludselig op med at pumpe, og skal behandles med et elektro shock. Hjertestop kan ramme alle aldersgrupper og helt uden varsel. Skulle du være ude for at skulle rede en person i denne tilstand og har en iPAD SP1 hjertestarter til rådighed vil maskinen guide dig igennem hele redningsforløbet, trin for trin på dansk. Denne hjertestarter følger de nyeste tale guidelines fra Dansk Råd for Genoplivning.

SERVICEAFTALE TIL DIN HJERTESTARTER

For en fast lav årlig ydelse tilbyder vi alle vores kunder en serviceaftale til en hjertestarter fra Hjerteboxen. Med en serviceaftale skal du ikke tænke på udløbsdatoer af vitale dele i hjertestarteren.

Vi registrerer hvornår det er tid til at skifte elektroder og batteri i din hjertestarter, og sender så automatisk omkostnings frit nye dele frem til hjertestarteren når det er tid til at skifte delene ud.

 

Skulle hjertestarterens elektroder havde været i brug ved et nødstilfælde dækker vi også disse med et sæt nye.

En serviceaftale koster kr. 1.296,- ex. moms. pr. år

bottom of page