top of page

PRODUKTER

Hjertebox Basis

Hjertestarter med vægophæng

BESKRIVELSE - HJERTESTARTER

Hjerteboxens hjertestarter iPAD SP1 er den seneste i rækken af intelligente hjertestartere fra en af verdens førende producenter af mobile hjertestartere. Denne hjertestarter er designet til at kunne blive brugt med et minimum af uddannelse. En iPAD SP1 hjertestarter er velegnet til brug næsten overalt, der hvor større mængde folk samles, uanset om det er på arbejdspladsen, et indkøbscenter, et hotel eller på fodboldbanen, en iPAD SP1 hjertestarter gør det at redde en persons liv nemmere end nogensinde. Ved hjælp af to knapper betjenes hjertestarteren og guider via mundtlig instruktion brugeren trinvist gennem førstehjælpen.

​Leje pr. måned kr. 284,00 ex. moms.

Indeholder:

  • Hjertestarter

  • Bæretaske

  • Vægophæng

  • Førstehjælpskit

  • Inkl. Serviceaftale 

Det forudsættes ved leje, at der tegnes en hjertestarterforsikring.

Engangsbetaling kr 1.400.

Bestil forsikring her.

OPSTARTSGEBYR  Kr. 996,- ex moms

Aftalen er bindende i min. 5 år.

Betal:  Månedsvis - Kvartalsvis - Årligt forud

Forbehold for godkendt kreditvurdering. Evt depositum kan påregnes.

HJERTESTARTEREN HJÆLPER DIG - TALER DANSK

En iPAD SP1 hjertestarter er beregnet til at behandle ventrikelflimmer, og pulsløs ventrikulær takykardi. Disse to hjertetilstande er de to mest almindelige årsager til en person oplever et pludseligt hjertestop.

I sådan et tilfælde holder hjertet pludselig op med at pumpe, og skal behandles med et elektro shock.   

Hjertestop kan ramme alle aldersgrupper og helt uden varsel. Skulle du være ude for at skulle rede en person i denne tilstand og har en iPAD SP1 hjertestarter til rådighed vil maskinen guide dig igennem hele redningsforløbet, trin for trin på dansk. Denne hjertestarter følger de nyeste tale guidelines fra Dansk Råd for Genoplivning.

SERVICEAFTALE TIL DIN HJERTESTARTER

For en fast lav ydelse tilbyder vi alle vores kunder en serviceaftale til en hjertestarter fra Hjerteboxen. Med en serviceaftale skal du ikke tænke på udløbsdatoer af vitale dele i hjertestarteren.

Vi registrerer hvornår det er tid til at skifte elektroder og batteri i din hjertestarter, og sender så automatisk omkostningsfrit nye dele frem til hjertestarteren, når det er tid til at skifte delene ud.

 

Skulle hjertestarterens elektroder havde været i brug ved et nødstilfælde dækker vi også disse med et sæt nye.

bottom of page